15 juni 2024

5 thoughts on “NNRS 2014-2015

 1. Ik ben van plan om dit jaar wat vaker mee te doen dan die ene keer vorig jaar in Emmen.Houden jullie wel rekening met mensen die van verder komen i.v.m. de deadline van 11.00 uur?Zou het ook niet een goed idee zijn om te kunnen inschrijven via de site?Is bij mijn vrienden van de KNBB wel gebruikelijk.

  1. Hartstikke goed 🙂 De NNRS heeft een zeer open karakter en dat heeft voordelen. Spelers kunnen op het laatste moment nog kiezen om mee te doen. In principe moet iedereen 11:00 uur op tijd kunnen komen. Vaak wachten we nog wel een half uurtje voor we daadwerkelijk gaan loten. Als iemand niet op tijd kan komen is dat helemaal niet erg als wij maar weten dat je komt dan is daar wel wat speling en rekening mee te houden. Dus.. Bellen of doorgeven op deze site en niet te laat van huis dan kan er niets mis gaan 🙂

    1. Ja hoor,gezien onze ervaring wel.Dat het niet meer zo soepeltjes gaat als jaren terug is wel een feit.Maar het belangrijkste,plezier,is nog steeds aanwezig.Dat is ook 1 van de redenen waarom ik de KNBB-toernooien niet interessant vind.

     1. Daarom ook altijd die leuke reacties van ons op snooker.blog.nl 🙂
      Maar of het helpt.. In ieder geval heeft Annet op verzoek deze poster geplaatst op het blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.