15 juni 2024

15 thoughts on “Registreren en inloggen op www.nnrs.nl

  1. Een persoonlijk profiel van elke speler geeft ons een goed overzicht. Als je eenmaal geregistreerd bent hoef je niet meer in te loggen om een reaktie te plaatsen met (foto). Later misschien met meer mogelijkheden 🙂

 1. Ondanks de vakantietijd toch even aandacht voor de discussie op het snookerblog.Ik ben wel benieuwd naar de noordelijke standpunten over het slinkende aantal teams en spelers.Vooral de afstanden zijn een heikel punt.En omdat ik mij niet voor kan stellen dat het team uit Groningen graag deze afstanden aflegt om competitie te spelen zou een regionale competitie een goed alternatief kunnen zijn.Het niveauverschil zou met een handicap-systeem makkelijk op te vangen zijn..Het is puur een suggestie en louter om te kijken of er animo is voor een regionale competitie.Wij hebben in Twente het geluk dat er nog steeds een harde kern (ca. 10 teams) zijn die in 1 klasse competitie spelen.Maar ik heb geen idee hoeveel teams we het komend seizoen nog hebben.

 2. Voor het enige Noordelijk team zijn de afstanden geen enkel probleem. Die leggen ze met alle plezier(met de trein (spoordeekaart!)of auto)af voor een goede pot snooker. Het lijkt er echter wel op dat veel andere teams er tegen zien om 1 of 2 keer op jaarbasis een keer naar Groningen te moeten.

  Ik zie hier in de Noordelijk provincies eigenlijk geen nieuwe teams ontstaan. Wellicht inderdaad vanwege de afstanden. Dat en in combinatie met het spelen op een doordeweekse dag.
  Gelukkig voor ons is er zoiets als de NNRS bestaat die toernooien organiseert in deze regio. Dit naast de plaatselijke huistoernooitjes.

  Wat mij in deze discussie opvalt is dat veelal dezelfde argumenten als afstanden en niveau verschillen aandragen. Dat is naar mijn idee niet echt HET probleem. Ook het afnemen van het aantal speellocatie zal meespelen. Voor wat mij betreft is het heel simpel:

  Wil je lekker ballen doordeweeks als team: ga dan lekker 1e divisie of lager spelen.
  Wil je hoger niveau? Dan moet je toch naar de hoofdklasse of eredivisie.
  Tussen beide zit (nog)wel een flink verschil soms qua spelniveau. Eredivisie speelt in principe in het weekend (logisch: langere wedstrijden). Lijkt mij dan ook niet meer dan logisch dat de hoofdklasse eigenlijk ook in het weekend gespeeld zou moeten worden, liefst zelfde format b.o 5 of minimaal best of 3. Gaat het niveau daar ook vanzelf omhoog.
  Binnen ons team is de discussie of we eventueel mee doen aan de playoffs voor eredivisie. We willen namelijk best een niveau hoger, maar of we de spelers hebben voor handhaving, dat is wat anders. Maar om beter te worden is het wel een prima, maar harde, leerschool. Maar een regionale, Noordelijke, poule zie ik helaas niet ontstaan. 1 of 2 teams erbij zou ik al mirakels vinden. En die zullen dan uit Emmen Heerenveen, Assen of toch zelfs weer in Groningen moeten komen.

  Rest voor ons dus eigenlijk niks anders dan, inderdaad, een langere reisafstand. Dat weten we. En nemen we voor lief. Omdat we dat er voor over hebben om op redelijk niveau te kunnen spelen (wie dat er niet voor over heeft is mijn inziens ook niet serieus met zijn hobby bezig).
  Alleen de NNRS spelen is een karig, maar wel leuk, alternatief.

  1. Goed dat op deze site ook aandacht is voor een probleem dat al jaren speelt nl. de terugloop van het aantal spelers en/of teams dat competitie-snooker speelt.Liefhebbers zijn er genoeg maar die hebben geen zin of tijd om competitie te gaan spelen.En uiteraard is voor het Noorden de factor afstand het grootste struikelblok.Als alternatief is de reeks toernooien prima maar wel aan de karige kant.En ik geef toe dat wij het geluk hebben met een 1e klasse in het Oosten (+ Duitsland) zodat wij voorlopig nog wel verder kunnen.Bovendien hebben wij 2 tafels in eigen beheer waar wij de wedstrijden op spelen en daardoor de kosten erg laag kunnen houden.We zitten wel te springen om een speler maar die is helaas tot op heden niet gevonden.Mocht er iemand interesse hebben dan is die persoon altijd welkom.Maar om even terug te komen op het probleem is het natuurlijk wel de bedoeling dat de teloorgang van het snooker een halt wordt toegeroepen.Dan wil nog wel even reageren over het niveauverschil wat er zou zijn tussen hoofdklasse en 1e divisie.ik durf te stellen dat de betere teams uit de 1e klasse zeker gelijkwaardig zijn aan de meeste teams in de hoofdklasse.Het feit dat het team uit Doetinchem dit jaar Eredivisie gaat spelen is veelzeggend.Dat teams is nauwelijks beter dan het gros van de 1e klasse teams.Maar dat is puur mijn eigen mening gebaseerd op ervaringen in wedstrijden op 1e klasse en hoofdklasse-niveau.

 3. Ik heb het paarse gedeelte ingevuld (achter facebook handle), maar daarbij kan ik niets aanvinken voor akkoord. En nee, bij mij werkt het dus niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.