15 juni 2024

6 thoughts on “Oproep meedoen NK Heerenveen

 1. Waarom is er op 8 februari eigenlijk een NNRS toernooi gepland?! Geen rekening gehouden met de kalander van de KNBB? Gaan we dus Rik, Ronald, Kevin en Ben (gaan koppelen) dus in ieder geval missen.
  Komend jaar toch eens rekening mee houden… Is niet voor het eerst dat de planning “ongelukkig” is.

   1. Gaat het toernooi zondag bij Tasmania zeker door ondanks deelname van enkele spelers aan de voorronde van het NK?Kan zijn dat ik van de partij ben.

    1. Ja.. Het gaat gewoon door 🙂 We maken de NNRS kalender pas nadat de Knbb kalender bekend is. We houden ook rekening met schoolvakanties. Nadeel van de knbb is het voorronde programma. Dit zijn diverse data (onderdeel onbekend) en ook op zaterdagen. Dat er dan uiteindelijk iets samenvalt is heel vervelend en dan moet je iets doen wat je liever niet wil en dat is een toernooi verschuiven. Echter vreemde bijkomstigheid is dat het dit jaar ook in Heerenveen kan (NNRS inzet) waardoor er geen probleem hoeft te zijn voor kwalificatie. Die jongens die zondag niet kunnen hebben hier ook zelf een beetje voor gekozen en dan staan we niet te springen om de kalender om te gooien als dat eigenlijk niet nodig is. Toch moet dat volgend jaar anders en beter. Er is nog steeds sprake van samenwerking tussen NNRS en KNBB. Tijdens het laatste gezamenlijke toernooi is er het idee geweest tussen KNBB en NNRS om kwalificatie voor het NK hoofdtoernooi via de ranking van de NNRS mogelijk te maken. Dat de NNRS via ranking of toernooi jaarlijks een of twee spelers direkt naar het hoofdtoernooi mag sturen. Is deze persoon niet lid dan maakt de NNRS deze speler lid voor dat betreffende jaar. Zo kunnen we ons huidige lidmaatschap (waren we toch al van plan) met een gerust hart opzeggen. De samenwerking tussen KNBB en NNRS moet blijven maar zelf heb ik weinig vertrouwen in de KNBB dat het op korte termijn beter gaat worden.

     1. Dan weet ik in ieder geval dat,als ik kom,de tent niet gesloten is.En wat de KNBB betreft…ik erger mij er al jaren aan en daar komt geen verandering in lijkt me.

     2. Koppels spelen altijd al op de zondag.
      Wordt idd voor gekozen. maar ik bedoel dus dat deze data bekend zijn van te voren en dat je dan dit weekend beter niks kan plannen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.