Dennis van der Zee Masters Kampioen 2020

Dennis van der Zee is gisteravond in Cue Action Groningen  NNRS Masters Kampioen geworden van 2020. De winnaar van 2017 en 2018 liet vorig seizoen de Titel en daarmee de winst uit zijn keu glippen maar heeft dat nu met veel overtuiging weer recht gezet en het is weer terug in zijn bezit. Dit was de 19e Masters en voor Dennis zijn derde Titel.

Na maanden van niet kunnen spelen en een onafgemaakt seizoen waren we blij dat we toch nog een eindtoernooi Masters mochten spelen.  Onze locatie was Cue Action Groningen en de beste 16 spelers van de Ranking mochten strijden om de Masters Titel. Ook was er nog een NK ticket te verdienen.

Om 11:30 zijn we begonnen met spelen. Iedereen moest drie wedstrijden spelen en in de poules van vier gingen de beste twee spelers door. Rond de klok van zes uur waren er acht spelers over die de kwartfinales konden spelen. Hier de uitslagen:

Kwart Finales:

Dennis van der Zee – Bram Downes (2-0)  Davith Hiwat – Rik van Winsum (1-2)

Ronald Rennen – Gerben van der Bij (2-0)  Kevin Slotboom – Jelke Boonstra (1-2)

Halve Finales:

Dennis v/d Zee – Ronald Rennen (2-0)  Rik v Winsum – Jelke Boonstra (2-0)

Finale : Dennis van der Zee – Rik van Winsum (2-0)

 

Einduitslag : 1. Dennis van der Zee  2.  Rik van Winsum  3. Ronald Rennen (won van J. Boonstra 3/4).

Omdat Dennis al geplaatst is voor het NK van de Knbb kunnen we het tweede ticket aan Rik van Winsum geven..  Het eerste ticket gaat naar Bas Capelle die tweede staat (vlak achter Dennis) op de onafgemaakte eindranking.

Daarmee is er een eind gekomen aan deze editie van de NNRS Masters 2020. We zijn tevreden met het verloop van het toernooi en hebben zeer goed snookerspel gezien.. In de poules was het al spannend maar richting de finale was duidelijk dat het nivo zeer hoog was. Als je een van de weinige kansen niet volledig wist te benutten dan kreeg je zomaar een break clearance van 71 om je harses zoals Dennis van der Zee op magistrale wijze een keer wist te demonstreren.

Namens de NNRS wil ik iedereen (ook Cue Action) en deelnemers bedanken voor alle sportiviteit en inzet van het seizoen 2019-2020. We komen hopelijk in september weer terug met de start van een nieuw NNRS seizoen. Hou de site in de gaten want we moeten nog kijken hoe alles zich gaat ontwikkelen.. maar als we beginnen dan gaan we er weer een mooi seizoen van maken 🙂

De strijd gaat beginnen

Ronald Rennen

Jelke Boonstra

Dennis van der Zee

Rik van Winsum

Dennis van der Zee NNRS MASTERS Kampioen 2020

facebook-profile-picture

About

View all posts by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *