We gaan weer snookeren

Zondag 12 september 2020 gaat editie 21 van de NNRS-toernooiencyclus van start in Groningen.

Op de poster staat bijna alle informatie.  Kosten 8 Euro en aanmelden kan uiteraard gewoon weer op de dag zelf bij de aanwezige wedstrijdleiding tussen 11:00 – 11:30 

Er zijn 11 toernooien die meetellen voor de NNRS inclusief het inmiddels bekende “Noord Nederlands Open” dat we samen met de KNBB organiseren…  Ook is het weer mogelijk om je via de NNRS te plaatsen voor het NK van de KNBB. De winnaar van de eindranking en de winnaar van de A Masters komen hiervoor in aanmerking.

We gaan starten met een open loting. Elk volgend toernooi zijn de beste 4 spelers van de ranking geplaatst. Zo gaan we elk toernooi opnieuw naar de huidige ranking kijken en de beste vier worden weer geplaatst in het schema.

De Noord Nederlandse Ranking Snooker is een toernooiencyclus waar iedereen aan mee mag doen. Om diverse redenen  vinden veel deelnemers het gelukkig nog altijd fijn om mee te doen. Door vaak mee te doen maak je zelfs grote kans om je te plaatsen voor het grote eindtoernooi de Masters. De Masters worden gespeeld met de beste 16 spelers van de Eindranking. De beste 8 spelen de A Masters en de resterende 8 spelen de B Masters. Voorwaarde is echter wel dat je minimaal vijf van de 11 toernooien moet hebben meegedaan.

De puntenverdeling:

Iedere deelnemer krijgt gratis 3 punten. Doe je niet mee dan krijg je geen punten. In de Hoofdronde van het toernooi krijg je dan 2 punten per gewonnen wedstrijd er bij.  In de B ronde krijg je 1 punt per gewonnen wedstrijd er bij.

We spelen dubbel knock-out. Elke speler die zijn/haar eerste partij verliest mag verder naar de B ronde. Win je je eerste partij dan blijf je in het hoofdschema. Verlies van je tweede partij is uiteraard einde oefening.

# Foul and a miss#   In de Hoofdronde spelen we wel met deze regel. In de B Ronde spelen we niet met deze regel. De NNRS regel is dat een speler de bal 3 x mag terugleggen na een foul and a miss.  Onderling afspreken om niet of wel met deze regel te spelen is toegestaan.

  • Wij van de organisatie hebben er heel veel zin in en we zien graag dat iedereen weer komt en wellicht zien we ook weer wat ‘oude’ bekenden terugkomen en nieuwe gezichten. Graag tot ziens op 12 september 11:00 uur in Cue Action Groningen.
facebook-profile-picture

About

View all posts by

One thought on “We gaan weer snookeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *