Dennis van der Zee wint in Tasmania

Dennis van der Zee mag zijn tweede NNRS overwinning vieren van seizoen 2019-2020 en blijft daarmee nummer 1 op de Ranking. De NNRS (8) 23-02-2020 was neergestreken in het altijd mooie Tasmania Groningen. Met een opkomst van 18 spelers en slecht weer buiten beloofde het een mooie dag te worden om de strijd aan te gaan. Ook was er weer livestream aanwezig. Deze keer met geluid en commentaar. We doen dit voor het eerst dit seizoen in een aantal zalen en het gaat steeds beter. Bram Downes is het brein achter dit alles. Het is fijn om te zien dat het wordt gewaardeerd. Er zijn al steeds meer kijkers/volgers en op de dag zelf werken spelers, zaalhouder en andere vrijwilligers hier graag aan mee door te helpen met algemene/technische zaken, scores bijhouden en de stream te voorzien van commentaar.

Dan het toernooi..  Dennis van der Zee (1) was goed begonnen aan deze dag maar in de halve finale kreeg hij te maken met een steeds beter spelende Bram Downes (3) die bijna roet in het eten gooide voor Dennis. Dennis ontsnapt,  overleefd een matchpoint en wint uiteindelijk die halve finale met 2-1.

In de finale is zijn tegenstander de Masters winnaar van 2010.. Dennis Krottje. De laatste jaren duikt hij af en toe op en doet hij weer eens mee.. Het blijft een goede speler maar in de finale moest hij toch ook hij het hoofd buigen voor topspeler Dennis van der Zee.

De B ronde finale ging tussen Rob en Bas Capelle. De overwinning ging op rose naar Rob Zwerver die eerder die dag verloor van Dennis van der Zee in de voorronde.

Heren gefeliciteerd.. Iedereen bedankt.. Tasmania bedankt..  graag tot ziens.. @ !

 

23 februari 2020 Tasmania Groningen

 

Dennis van der Zee wint NNRS 8

Rob Zwerver in actie in de B Finale die hij uiteindelijk wint van Bas Capelle

facebook-profile-picture

About

View all posts by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *