15 juni 2024

1 thought on ““Noord-Nederland-maand”

  1. Geplaatst door RuudK op 8 januari 2014 om 11:32

    Het probleem is slechte planning / organisatie en ontbreken van tijdige, duidelijk en volledige communicatie.

    Over de masterclass en jeugdtoernooi in Utrecht werden we pas 1 week voor het toernooi geïnformeerd en dat terwijl er nooit een bevestiging gestuurd is dat het toernooi inderdaad op deze datum en op onze locatie plaats zou vinden. En dit terwijl we hier wel expliciet om gevraagd hebben daar we moeten zorgen voor vrijwilligers die bereid zijn die dag aanwezig te zijn. En zoals iedereen zal begrijpen, dit moet je vroegtijdig regelen. Excuus was dat een andere bestuurder waarschijnlijk vergeten was dit richting ons te bevestigen. Wat moet ik hierop nog zeggen …

    Tevens zijn de meeste jeugdspelers, spelers die voornamelijk pool spelen. Dus waarom worden jeugd activiteiten geplant op data dat er pool toernooien gespeeld worden? Dit betekend automatisch dat van de al kleine groep jeugd gelijk meer dan de helft afvallen. Dus naar de opmerking ‘gebrek aan belangstelling’ moet je iets genuanceerder kijken.

    Ik vind het jammer dat het muntje bij de sectie nog steeds niet gevallen lijkt en dat zelfs de meest simpele zaken nog niet goed geregeld worden. Het jammere alleen is dat de jeugd, de toekomst van het snooker in Nederland, hier de dupe van word. Ik hoor en lees wel veel verhalen dat alles beter word en dat dit tijd nodig heeft. Maar daar ik al iets te lang meeloop heb ik hierbij niet al te hoge verwachtingen, al hoop ik van harte voor onze mooie sport dat ik ongelijk zal krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.