18e NNRS Masters Spc Emmen 28 april 2019

28 april 2019  NNRS MASTERS (18) EMMEN

ZONDAG 28 april 2019 SPELEN DE BESTE SPELERS VAN DE NOORD NEDERLANDSE RANKING SNOOKER DE MASTERS. DIT IS HET GROTE EINDTOERNOOI VAN HET NNRS SEIZOEN 2018-2019. WIE MAG ZICH EEN JAAR LANG KAMPIOEN VAN DE NNRS NOEMEN. GAAT DE REGEREND KAMPIOEN DENNIS VAN DER ZEE ZIJN TITEL voor de tweede keer PROLONGEREN OF KRIJGEN WE EEN NIEUWE WINNAAR. Ook belangrijk: Wie pakt het tweede ticket voor het NK van de KNBB. WE SPELEN VANAF 12:00 UUR IN SNOOKERCENTRUM SPC EMMEN. DE ZAAL IS OM 11:30 UUR OPEN. IEDEREEN HEEFT PRIJS EN DEELNAME IS GRATIS. WE WENSEN DE SPELERS ALVAST VEEL SUCCES EN GRAAG TOT ZONDAG 28 APRIL !

DE DEELNEMERS 1 TM 16

DE NUMMERS 17 TM 22 ZIJN RESERVESPELERS. ALS EEN SPELER VAN DE TOP 16 OM WAT VOOR REDEN DAN OOK HELAAS DE MASTERS NIET KAN SPELEN DAN MAG DE NUMMER 17 ALS EERSTE (18 ALS TWEEDE) OP DIE VRIJGEKOMEN PLAATS MEEDOEN AAN DE MASTERS. ECHTER ALS HET EEN TOP 8 SPELER BETREFT DAN GAAT DIE PLEK EERST NAAR DE NUMMER 9 (10 ALS TWEEDE) EN KOMT DE NUMMER 17 OP DIE VRIJGEKOMEN PLEK VAN 9.  DUS: mOCHT IEMAND HELAAS NIET KUNNEN DEELNEMEN, GEEF HET DAN ZO SNEL MOGELIJK DOOR ZODAT WE TIJDIG EEN RESERVESPELER KUNNEN REGELEN.

voor we de poules bekendmaken nog het volgende:

de organisatie zal na de Masters kijken wat er beter kan voor volgend seizoen maar op zich heeft de nieuwe opzet zich goed bewezen en was de de opkomst geweldig. De nadruk ligt nu vooral weer op snooker en daar gaat het om.  Het niveau van de de NNRS is inmiddels zeer hoog.

Dennis van der Zee heeft 5 van de 11 toernooien gewonnen en heeft ook de hoogste break gemaakt van het seizoen en die staat op 91. Andere winnaars zijn  Bas capelle, Mark van Ommen, Joris maas, Ronald rennen, Rik van winsum en Hans de Jonge. Zij hebben allemaal 1x gewonnen. In totaal dus 7 verschillende winnaars op 11 toernooien waarbij de gemiddelde opkomst toch ruim boven de 20 deelnemers was.

Hier volgt de poule indeling:

 

WE SPELEN ZONDER HANDICAPS EN alleen VOOR DE A WEDSTRIJDEN IS DE FOUL AND A MISS REGEL VAN TOEPASSING…  JE MAG DE BAL MAXIMAAL 3 KEER TERUGLEGGEN.

SPEELWIJZE:

VOOR ZOWEL DE A MASTERS ALS DE B MASTERS HEBBEN ACHT SPELERS ZICH GEPLAATST. 2 A POULES VAN 4 SPELERS EN 2 B POULES VAN 4 SPELERS. ALLE POULE WEDSTRIJDEN ZIJN EEN BO3. DE NUMMERS 1 EN 2 VAN DE POULES PLAATSEN ZICH VOOR DE HALVE FINALES. DE NUMMERS 3 EN 4 VAN ELKE POULE SPELEN NOG EEN BO3 OM DE PLAATSEN 5/6, 7/8. DE HALVE FINALES ZIJN GELIJKTIJDIG EN ZIJN VOOR DE A SPELERS EEN BO5 EN VOOR DE B SPELERS EEN BO3. DE FINALE IS EEN BO5 A MASTERS EN EEN BO3/5 B MASTERS.

Poule info (bron reglementen NNRS)

– ER ZIJN 4 POULES.  2 VOOR DE A MASTERS (POULE 1 EN 2) EN 2 VOOR DE B MASTERS (POULE 1 EN 2) -IN EEN POULE ZITTEN 4 SPELERS EN SPELEN WE EEN BO3. -DE EERSTE TWEE VAN ELKE POULE GAAN DOOR NAAR DE HALVE(KRUIS)FINALES. -DE OVERIGE SPELERS SPELEN NOG EEN PARTIJ OM DE PLAATSEN 5/6 OF 7/8. -ELKE WINSTPARTIJ IS 2 PUNTEN EN VERLIES IS 0 OF 1 PUNT. -JE KAN MET 2-1 OF 2-0 WINNEN OF VERLIEZEN. IN PLAATS VAN 3 FRAMES SPELEN WE BO3. ER ZAL VERSCHIL GEMAAKT MOETEN WORDEN EN DAAROM IS HET VOOR IEDEREEN HEEL BELANGRIJK OM BINNEN TWEE FRAMES MINIMAAL 1 FRAME TE PAKKEN. ALS DE POULE WEDSTRIJDEN KLAAR ZIJN DAN GAAN WE KIJKEN WIE EERSTE TWEEDE DERDE OF VIERDE IS GEWORDEN IN DE POULE. HIERVOOR HANTEREN WIJ DE VOLGENDE REGELS:

  1. AANTAL WINSTPARTIJEN
  2. AANTAL GEWONNEN (HEEL BELANGRIJK) EN VERLOREN FRAMES (SALDO)
  3. ONDERLING VERSCHIL
  4. BESLISSINGSMATCH  MET 1,6,10 OF 15 RODE BALLEN.

VERVOLG NA DE POULEWEDSTRIJDEN VOOR ZOWEL A EN B MASTERS: HALVE FINALES: (DE NUMMERS 1 EN 2 UIT DE POULES KRUISLINGS TEGEN ELKAAR (BO3/5) # WINNAAR POULE 1 TEGEN DE NUMMER TWEE UIT POULE 2. # WINNAAR POULE 2 TEGEN DE NUMMER TWEE UIT POULE 1.

1E POULE 1 A MASTERS 2E POULE 2 A MASTERS 1E POULE 1 B MASTERS 2E POULE 2 B MASTERS
2E POULE 1 A MASTERS 1E POULE 2 A MASTERS 2E POULE 1 B MASTERS 1E POULE 2 B MASTERS

VERLIEZERS ZIJN AUTOMATISCH  3/4E  EN 3/4E . WINNAARS GAAN DOOR NAAR DE FINALE EN SPELEN EEN BO3/5 DE NUMMERS 3 EN 4 UIT DE POULES SPELEN NOG EEN PARTIJ KRUISLINGS TEGEN ELKAAR IN EEN (BO1/3) VOOR DE PLAATSEN 5/6 EN 7/8. WINNAARS ZIJN 5/6E EN 5/6E EN VERLIEZERS ZIJN 7/8E EN 7/8E . # NUMMER DRIE POULE 1 TEGEN NUMMER VIER POULE 2 # NUMMER VIER POULE 1 TEGEN NUMMER DRIE POULE 2

3E POULE 1 A MASTERS 4E POULE 2 A MASTERS 3E POULE 1 B MASTERS 4E POULE 2 B MASTERS
4E POULE 1 A MASTERS 3E POULE 2 A MASTERS 4E POULE 1 B MASTERS 3E POULE 2 B MASTERS

MEER INFORMATIE OVER DE MASTERS IS TE BEKIJKEN OP DE REGLEMENTENPAGINA VAN DE NNRS.  VRAGEN OVER DE MASTERS OF ONDUIDELIJKHEDEN HOREN WE GRAAG. MOCHT IEMAND NIET KUNNEN SPELEN ZONDAG DOOR OMSTANDIGHEDEN LAAT HET DE ORGANISATIE ZO SNEL MOGELIJK WETEN  TOT ZONDAG IEDEREEN.

VOOR ZOWEL DE A-MASTERS ALS DE B-MASTERS HEBBEN 8 DEELNEMERS ZICH GEPLAATST.

ER WORDT GESPEELD MET 2 POULES VAN ELK 4 SPELERS. ALLE POULEWEDSTRIJDEN WORDEN IN EEN BEST-OF-3 FRAMES GESPEELD.

DE NUMMERS 1 EN 2 VAN ELKE POULE PLAATSEN ZICH VOOR DE HALVE FINALES.

DE NUMMERS 3 EN 4 VAN ELKE POULE SPELEN NOG EEN EXTRA RONDE IN EEN BEST-OF-3 (A3-B4/A4-B3).

DE WINNAARS VAN DEZE PARTIJEN ZIJN DE DEFINITIEVE NUMMERS 3 IN DE POULE (HET KAN DUS ZIJN DAT NUMMERS 3 EN 4 UIT ÉÉN POULE UITEINDELIJK BEIDE NUMMER 3 WORDEN).

DE HALVE FINALES BIJ DE A-MASTERS WORDEN GESPEELD IN EEN BEST-OF-5 (A1-B2/A2-B1).

DE HALVE FINALES BIJ DE B-MASTERS WORDEN GESPEELD IN EEN BEST-OF-3 (A1-B2/A2-B1).

DE FINALE BIJ DE A-MASTERS WORDT GESPEELD IN EEN BEST-OF-5.

DE FINALE BIJ DE B-MASTERS WORDT GESPEELD NAAR KEUZE: EEN BEST-OF-3 OF EEN BEST-OF-5.

DE WINNAARS VAN BEIDE MASTERS-FINALES MOGEN ZICH MASTERS-KAMPIOEN VAN 2019 NOEMEN!  OOK KRIJGEN ZOWEL DE WINNAAR ALS DE RUNNER-UP EEN PRACHTIGE BEKER MEE NAAR HUIS.

DE WINNAAR VAN DE A-MASTERS MAG OOK NOG DE WISSELBEKER EEN JAAR IN DE PRIJZENKAST HOUDEN!

DE NNRS-ORGANISATIE WENST IEDEREEN VEEL SUCCES EN PLEZIER OP HET EINDTOERNOOI VAN DIT SEIZOen

ALLE SPELERS DIE DEELNEMEN AAN DE A-MASTERS EN DE B-MASTERS krijgen een geldprijs. Een overzicht zal nog gemaakt en volgen. Ook van Rankingprijzen en hoogste breakprijs.

FORMAT:

DE NUMMERS 3 EN 4 UIT DE POULES SPELEN KRUISLINGS NOG EEN PARTIJ OM DERDE OF VIERDE TE WORDEN IN DE POULE EN VOOR HET DAGKLASSEMENT IS DAT 5/6 OF 7/8.

GELIJK MET DEZE PARTIJEN SPELEN OOK DE NUMMERS 1 EN 2 VAN DE POULES KRUISLINGS DE HALVE FINALES. DE HALVE A FINALES ZIJN BO5 EN DE HALVE B FINALES ZIJN EEN B03/5.

DE VERLIEZERS ZIJN AUTOMATISCH 3/4 GEWORDEN.

hierna beginnen de finales.. HET ZOU PRETTIG ZIJN (verplicht) ALS IEDEREEN BLIJFT OM DE FINALE(s) TE BEKIJKEN. DE A FINALE IS EEN B05 EN DE B FINALE IS EEN B03/5.

DE WINNAARS VAN BEIDE MASTERS-FINALES MOGEN ZICH NNRS MASTERS-KAMPIOEN VAN 2018 NOEMEN. DE NUMMERS 1 EN 2 VAN BEIDE MASTERS KRIJGEN EEN GELDPRIJS EN KOMEN OP DE FOTO. OOK IS ER EEN PRACHTIGE BEKER VOOR DE NUMMERS 1 EN 2. VOOR DE A MASTERS 2019 IS ER EEN WISSELBEKER MET NAAM EN EEUWIGE ROEM.

DE NNRS ORGANISATIE WENST IEDEREEN VEEL SUCCES EN PLEZIER OP HET EINDTOERNOOI VAN DIT SEIZOEN.

ALLE SPELERS DIE DEELNEMEN AAN DE MASTERS ONTVANGEN EEN (GELD)PRIJS.

Een overzicht van de ranking masters break geldprijzen komt nog 🙂

facebook-profile-picture

About

View all posts by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *